Friday, January 22, 2021

Ātri notariāli tulkojumi: Kur pasūtīt notariāli apstiprinātu tulkojumu Rīgā, Latvijā?


Kā nemaldīties ar notariāli apstiprinātu tulkojumu un kur pasūtīt?

Juridisko tekstu tulkošana un notariāli tulkojumi ir diezgan populārs pakalpojumu veids mūsu valsts iedzīvotāju vidū. Visbiežāk to izmanto uzņēmēji, kas veic ārvalstu ekonomisko darbību, vai uzņēmumi ar ārvalstu partneriem, investoriem. Tāpat juridisko dokumentu tulkošana var būt nepieciešama nodarbināšanai ārvalstīs, izglītībai ārvalstīs, mantojuma tiesību apstiprināšanai, laulībai, tiesas lēmuma apstrīdēšanai un citās lietās.

Populārākie juridisko tulkojumu veidi:

• lēmumi un spriedumi;

• līgumi un tirdzniecības līgumi;

• pilnvaras;

• noteikumi;

• dokumenti, kas saistīti ar ārvalstu ekonomisko darbību;

• piedāvājumi un komerciālie priekšlikumi;

• likumā noteiktie dokumenti.

Juridisko dokumentu un tekstu tulkošana ir ļoti sarežģīta un prasa no izpildītāja dziļas zināšanas jurisprudencē un citās dzīves jomās. Tā kā šie raksti bieži satur ne tikai ievadinformāciju, bet tiek izmantoti strīdu un tiesisko attiecību risināšanai starp pusēm, veiksmīgam iznākumam ir nepieciešams ļoti precīzs un kompetents katra vārda tulkojums.

Kā iegūt kvalitatīvu juridisko dokumentu tulkojumu un notariālu apstiprināšanu?

Pat ja jūs brīvi pārvaldāt svešvalodas, jums pašiem nevajadzētu veikt juridisko dokumentu oficiālu tulkojumu. Tam nepieciešama pieredze šo darbu veikšanā, kā arī specializētas zināšanas juridiskajās un citās profesionālajās jomās. Tāpēc vislabāk ir nekavējoties sazināties ar uzticamu un uzticamu uzņēmumu. Tieši tā ir profesionālā tulkošanas biroja Littera24.

Šis birojs tulkošanas jomā strādā vairāk nekā 10 gadus, un tam ir nevainojama reputācija tirgū, tāpēc tas garantē patīkamu un drošu sadarbību ar klientiem uz abpusēji izdevīgiem noteikumiem. Uzņēmumā "Littera24" strādā sertificēti speciālisti dažādās profila jomās, kuri viegli var tikt galā ar jebkuras sarežģītības uzdevumu.

Jūs varat pasūtīt juridisku tulkojumu angļu, vācu un jebkurā citā valodā. Vajadzības gadījumā uzņēmums sniedz dokumentu notariālo apliecināšanas pakalpojumu Rīgā pie zvērināta notāra, dokumentu legalizāciju, uz dokumentiem piestiprinot apostille.

Lai pasūtītu pakalpojumu tulkošanas birojā Littera24 - dodieties uz vietni un zvaniet uz norādīto tālruņa numuru. Jūs būsiet patīkami pārsteigts par pakalpojumu kvalitāti, sagatavošanās laiku un saprātīgām cenām visu veidu tulkošanas pakalpojumiem.


No comments:

Post a Comment

Spanish English Translation Services | Spanish Translators Littera24

Spanish English Translation Services | Spanish Translators Littera24